 Alles over bakspullen
                                            Alles over bakspullen
                                            
                                         Alles over brood
                                            Alles over brood
                                            
                                         Alles over cake
                                        Alles over cake
                                        
                                     Alles over chocolade
                                        Alles over chocolade
                                        
                                     Alles over cupcakes
                                        Alles over cupcakes
                                        
                                     Alles over desserts
                                        Alles over desserts
                                        
                                     Alles over gebak
                                        Alles over gebak
                                        
                                     Alles over ingrediënten
                                        Alles over ingrediënten
                                        
                                     Alles over koekjes
                                        Alles over koekjes
                                        
                                     Alles over kruiden en specerijen
                                        Alles over kruiden en specerijen
                                        
                                     Alles over muffins
                                        Alles over muffins
                                        
                                     Alles over pannenkoeken
                                        Alles over pannenkoeken
                                        
                                     Alles over taart
                                        Alles over taart
                                        
                                     Alles over vruchten
                                        Alles over vruchten
                                        
                                     Alles over wafels
                                        Alles over wafels
                                        
                                     
            Alles wat je nodig hebt om Limburgse vlaai te maken vind je bij Bakspullen. We bieden een breed scala aan bakmixen, ingrediënten en bakspullen om uit te kiezen, zodat je de perfecte combinatie voor jouw vlaai kunt vinden!
Limburgse vlaaien zijn er in vele varianten, waaronder de traditionele vruchtenvlaaien zoals appel en abrikoos, luxe vlaaien zoals een linzenvlaai en een progresvlaai en modernere varianten zoals aardbeien met bavarois.
Toppings als slagroom, ijs of gesneden fruit zijn heerlijk om je Limburgse vlaai mee af te werken. Je kunt ook schuimblokken, amandelschaafsel of meringue gebruiken voor een luxe vlaai. Het deksel wordt vaak gemaakt door een raster, riempjes of een gesloten deksel van deeg te maken. Een rijstevlaai heeft meestal geen deksel van deeg, maar wordt vaak afgewerkt met slagroom en chocoladekrullen.
Afhankelijk van de grootte van je vlaai, kun je meestal tot twaalf punten snijden. Meestal wordt een vlaai echter gesneden in 6-8 punten.
